Torafuku restaurant features large communal concrete table

http://www.dezeen.com/2015/07/27/torafuku-pan-asian-restaurant-vancouver-scott-scott-utilitarian-interior/?utm_medium=email&utm_campaign=Dezeen+Mail+264&utm_content=Dezeen+Mail+264+CID_d6642608f0d89e1be9709e2162c85fc9&utm_source=Dezeen%20Mail&utm_term=Torafuku%20restaurant%20by%20Scott%20%20Scott%20features%20utilitarian%20interior%20designed%20to%20get%20better%20with%20age

Advertisements

Tell me what you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s